Unity برنامهنویسی بازیهایی که جهان را فتح میکنند!

یونیتی چیست؟ بررسی کامل موتور بازی سازی نارین گیمز

یونیتی به عنوان یکی از محبوب‌ترین موتورهای بازی‌سازی در جهان، طیف وسیعی از فرصت‌های شغلی را در صنایع مختلف به ارمغان آورده است. این موتور بازی‌سازی در تمامی صنایع مربوط به بازی‌های ویدیویی، فیلم‌سازی، طراحی تعاملی، واقعیت مجازی و افزوده (VR و AR)، آموزش، شبیه‌سازی، تبلیغات و... به همین دلیل، بازار کار یونیتی به ویژه در کشورهای پیشرفته توسعه یافته و حتی در کشورهای در حال توسعه نیز بسیار فعال و پررونق است. این پلتفرم نه تنها به دلیل انعطاف‌پذیری بالا، بلکه به خاطر محیط توسعه یکپارچه و کاربرپسند خود مورد توجه قرار گرفته است. بازار کار یونیتی به توسعه‌دهندگان فرصت می‌دهد تا در حوزه‌های متنوعی از جمله بازی‌های موبایل، کنسولی، آموزشی، تبلیغاتی و حتی توسعه پروژه‌های واقعیت افزوده و مجازی، مشغول به فعالیت شوند.

بازی سازها همیشه در معرض انتقادات منفی از طرف بازیکنان قرار دارن. بازیکنان ممکنه از هر چیزی مثل گیم پلی بازی، داستان بازی یا حتی گرافیک بازی انتقاد کنن. این انتقادات می‌تونه باعث ناراحتی و ناامیدی بازی سازها بشه و روان بازی ساز رو خراب کنه. کرک شدن بازی ها به خصوص برای بازی های مستقل که بودجه زیادی ندارن، خیلی مضرتر از بازی های استدیویی و بزرگ هست. بازی های مستقل معمولاً قیمت کمتری دارن و مخاطبان محدودتری هم دارن.

همچنین می‌توانید از این قابلیت برای توصیف اشیا و سطوح طراحی مجزا از کد هسته‌ی بازی استفاده کنید. اگر به کدنویسی در سی شارپ می‌پردازید و به یک روش جذاب برای ارتباط با کد نیاز دارید، MoonSharp گزینه‌ی خوبی است. از آنجا که مون شارپ برای یونیتی رایگان است، می‌توانید آن را به‌صورت مستقیم در پروژه‌های خود به کار ببرید. شما در این قسمت می‌توانید فایل‌هایی که تشکیل دهنده بازی هستند را مشاهده کنید. در بخش پروژه است که شما می‌توانید اسکریپت‌هایی به زبان سی شارپ بنویسید و فایل‌های 3 بعدی را بارگذاری کنید که قصد دارید از آن‌ها در بازی خود استفاده کنید. با این حال این موتور بازی سازی همچنان در مقایسه با آنریل و کرای از نظر کیفیت گرافیکی پایین‌تر است اما در به روزرسانی‌های اخیر قدم‌هایی در راستای بهبود آن برداشته شده‌است.

دانشجویان عزیز با ثبت نام رایگان در دوره آموزشی بازی سازی با یونیتی می توانند به تمام مفاهیم مقدماتی تا پیشرفته این پلتفرم آشنا شوند و اصول و پایه بازی سازی به صورت سه بعدی را فرا گیرند. دنیای بازی سازی، یکی از حوزه های گسترده برنامه نویسی است که امروزه، بین حوزه های مختلف از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است. در رابطه با این صنعت هم باید بگوییم که صنعت بازی های ویدیویی یکی از بزرگترین صنعت های سرگرمی و پولساز دنیا به شمار می رود که دسته بزرگی از پلتفرم ها و دستگاه ها را در خود جای داده است. پلتفرم هایی مانند (کامپیوتر شخصی، کنسول، نینتندو، xbox، موبایل و واقعیت مجازی). کاربران علاقه مند می توانند نسبت به علاقه شخصی به پلتفرم ها یکی را انتخاب کنند و فقط شروع به بازی بکنند.

اگر از برنامه نویسی فراری هستی باید دنبال یادگیری ابزار Visual Scripting یا افزونه هایی که بدونه برنامه نویسی بازی میسازند باشید. خوشبختانه برای بازی سازی با یونیتی بدونه برنامه نویسی ابزار های زیادی وجود داره. اگر هم به برنامه نویسی علاقه دارید باید دنبال آموزش های C# در باشید. اولین نسخه موتور بازی Unity توسط دیوید هِلاگسون، جوچیم آنت و نیکولاس فرانسیس در دانمارک و در ۶ ام ژانویه‌ی سال ۲۰۰۵ منتشر شد. این قابلیت در ابتدا تنها برای سیستم‌عامل مک در کنفرانس توسعه‌دهندگان اپل مطرح شده بود.

بازاریابان می‌توانند تجربیات تعاملی، تصویرسازی‌های محصول سه‌بعدی و نمایشگاه‌های مجازی را برای نمایش محصولات و خدمات خود بسازند. برنامه نویسان با تجربه به دلیل میزان کنترل زیادی که ارائه می‌کند عاشق آن شده‌اند. این زبان همزمان از افتادن در تله‌های نوشتن کدهای با امنیت پایین که در زبان‌هایی مانند C++ وجود دارد جلوگیری می‌کند. Rust توسط بنیاد موزیلا در سال 2009 ساخته شده است و روشی برای توسعه نرم‌افزارهای با عملکرد بالا به روشی سریع محسوب می‌شود. اگر می‌خواهید به توسعه بازی بپردازید، پایتون زبان مناسبی برای شما محسوب نمی‌شود؛ اما غیر ممکن نیز نیست.

این بازی‌ها می‌توانند مفاهیم را به روشی سرگرم‌کننده و جذاب آموزش دهند و به دانش‌آموزان کمک کنند تا در حالی که از خود لذت می‌برند، یاد بگیرند. استفاده آسانیونیتی دارای رابط کاربری کاربرپسندی است که یادگیری و استفاده از آن را حتی برای تازه‌کاران آسان می‌کند. ابزارها و امکانات مختلف به صورت گرافیکی در دسترس هستند و می‌توانید با کشیدن و رها کردن (drag and drop) به راحتی اشیاء و عناصر مختلف را به بازی اضافه کنید. بازی های دو بعدی به طور کلی ساده تر و سریعتر از بازی های سه بعدی برای توسعه هستند. این به این دلیل است که آنها به مدل های سه بعدی، بافت ها و انیمیشن های پیچیده نیاز ندارند. بازی سازها باید با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم کنن تا بتونن بازی های خوبی تولید کنن.

یادگیری C# در یونیتی برای تازه‌کاران نسبتاً آسان است و این زبان قواعد مشترکی با زبان‌های محبوب دیگر مانند C و Java دارد. این امر آموزش و فراگیری Unity را به یک گزینه عالی برای کسانی تبدیل می‌کند که قصد دارند مهارت‌های برنامه‌نویسی خود را توسعه دهند. دوره‌های آموزشی زیادی برای یادگیری C# وجود دارد که می‌تواند در این فرایند کمک‌کننده باشد. یونیتی با ارائه شبیه‌سازی‌های فیزیکی پیچیده و واقع‌گرایانه، انقلابی در صنعت بازی‌های ویدئویی ایجاد کرده است. تطبیق‌پذیری و قابلیت‌های یونیتی، این پلتفرم را به یک ابزار چندمنظوره تبدیل کرده‌اند که در صنایع مختلف می‌تواند به ایجاد راه‌حل‌های نوآورانه و تعاملی کمک کند.

خوشبختانه زبان سی شارپ یکی از ساده‌ترین زبان‌ها برای یادگیری است و شما با کمی تلاش و حوصله می‌توانید تا حد خوبی به آن مسلط شوید. همچنین زبان سی شارپ یکی از زبان‌هایی است که در صنعت بازی های ویدیویی بسیار کاربرد دارد در نتیجه یاد گرفتن آن برای یک بازی ساز خالی از لطف نیست. این موتور بازی در صنعت بازی‌ها، واقعیت مجازی و افزوده و حتی در حوزه‌های آموزش و معماری نیز به طور گسترده استفاده می‌شود. برنامه نویسی حوزه های گسترده ای را در خود برای علاقه مندانش جای داده است. از حوزه طراحی وب سایت، موبایل، دسکتاپ گرفته تا حتی حوزه بازی سازی.

نرم افزار Unity دارای ویرایشگر بصری است که به سازندگان اجازه می دهد عناصر را به سادگی drag and drop کنند و سپس ویژگی های آنها را تغییر دهند. برای ساخت بازی، به یک کامپیوتر قدرتمند با کارت گرافیک خوب نیاز داری. همچنین باید از موتور های بازی سازی حرفه‌ای مثل Unity یا Unreal Engine استفاده کنی. این موتور های بازی سازی بهت اجازه میدن تا بازی‌های پیچیده و باکیفیت رو طراحی و توسعه بدی. اگر وقت و انرژی کافی داری و به بازی سازی علاقه زیادی داری، یادگیری برنامه نویسی یک انتخاب عالی برای تو هست. این مهارت بهت کمک می‌کنه تا بازی سازی رو به سطح بالاتری ببری و بازی‌های جذاب‌تری رو به دنیا معرفی کنی.

یکی از امکاناتی که این نرم‌افزار به کاربران خود ارائه می‌کند امکان پردازش گرافیک‌های انیمیشن یا فیلم به صورت زنده است. این قابلیت می‌تواند برای انیمیشین سازها به خصوص اگر در فکر انتشار آن در پلتفرم‌های واقعیت مجازی هستند بسیار جذاب و کاربردی باشد. موتور بازی سازی یونیتی در سیستم عامل‌های ویندوز و مک و لینوکس قابلیت اجرایی دارد و همچنین می‌تواند بازی‌هایی بسازد که تقریبا 20 پلتفرم از آن‌ها پشتیبانی می‌کنند. این پلتفرم‌ها شامل سیستم عامل‌های مختلف موبایل، دسکتاپ، کنسول و واقعیت مجازی می‌شوند. یونیتی کلمه‌ای است که اگر از علاقه‌مندان به دنیای بازی های ویدیویی باشید، قطعا به گوشتان خورده است.

به طور کلی، هرچه بازی پیچیده‌تر باشه، به سیستم قدرتمندتری نیاز داری. با یادگیری ویژوال اسکریپتینگ، می‌تونی بازی‌های ساده و پیچیده‌ای رو بدون نوشتن کد ایجاد کنی. هزاران نفر در دنیا با بازی سازی با یونیتی اقدام به کسب درآمد کردند و فرصت های شغلی زیادی برای این مهارت وجود داره. افرادی که بازی سازی با یونیتی رو یاد میگیرند میتونند به آسونی در شرکت های مختلف استخدام بشند. بازی‌سازی یکی از جذاب‌ترین و سودآورترین حوزه‌های دنیای فناوری است.

یکی از سوال ها ، این است که آموزش رایگان بهتر است یا پولی ؟ آموزش ما ، دارای 5 ساعت تدریس کاملا رایگان است که می توانید هم اکنون تماشا کنید . موتور بازی‌سازی یونیتی از زبان‌های برنامه نویسی جاوا اسکریپت و سی‌شارپ پشتیبانی می‌کند. به همین خاطر برنامه نویسان حرفه‌ای از این موتور برنامه‌سازی برای طراحی بازی‌های خود استفاده می‌کنند. در آموزش یونیتی از زبان برنامه‌نویسی سی‌شارپ (C#) برای پردازش کدها و منطق استفاده می‌شود. همچنین مجموعه‌ای از کلاس API در یونیتی موجود است که شما باید حتما آنها را یاد بگیرید. از طرفی زبان سی‌شارپ یکی از زبان‌هایی است که در صنعت بازی‌های ویدیویی بسیار کاربرد دارد.

رامون طالع هستم، یه مشاور کسب و کار و تو این وب سایت بهتون یاد میدم که چطور درآمد آنلاین داشته باشید. با توجه به تجربه و سطح مهارت شما و شکرتی که در اون کار میکنید حقوق شما میتونه از 15 میلیون شروع بشه و تا 50 میلیون بالا بره. شما متیونید بازی ساخته شده برای کامپیوتر رو در Steam یا Epic Games Stor یا GOG یا Humble Store منتشر کنید. سومین روش انتشار بازی بصورت رایگان ولی با تبلیغات هست که به این شکل که گیمر رایگان بازی رو نصب میکنه ولی مثلا بعد از پایان هر مرحله تبلیغات نمایش داده میشه. توجه داشته باشید بازی باید به شکلی تبلیغ نشون بده که گیمر عصبی نشه و بازی رو حذف نکنه. میدونم که ممکنه خیلی ها کامپیوتر داشته باشند ولی کامپیوترشون قدیمی باشه.

Unity تنها یکی از دلایل مختلفی است که ما را تشویق به یادگیری زبان برنامه‌نویسی #C می‌کند. توسعه بازی‌ها موجب می‌شود که یادگیری شما از این زبان سازمان‌یافته شود و اهداف مبتنی بر پروژه منجر به ایجاد درک خوبی از موضوعات جدید می‌شود. نرم افزار یونیتی همچنین قابلیت های دیگری نظیر جستجو در بین فولدرهای موجود در پروژه و ساخت انیمیشن از طریق یک جدول زمانی را در اختیار توسعه دهندگان قرار می دهد. یونیتی یک موتور بازی‌سازی چندسکویی است که توسط Unity Technologies توسعه یافته است. این موتور برای ایجاد بازی‌ها و شبیه‌سازی‌های تعاملی در پلتفرم‌های مختلف از جمله ویندوز، مک، لینوکس، iOS، اندروید، کنسول‌های بازی و وب مورد استفاده قرار می‌گیرد. موتور بازی سازی یونیتی با توجه به قابلیت‌ های بسیاری که دارد دارای قیمت مناسب و ارزانی است، که این خود یکی از دلایل روی آوردن بازی سازان به این موتور بازی ساز شده است.

یونیتی به وضوح اعلام کرده است که #C تنها زبان متناسب با موتور آن است. در پایان دوره شما به اصول اولیه برنامه نویسی و توسعه بازی بسیار مطمئن خواهید بود و تشنه یادگیری بیشتر خواهید بود. وقتی برای اولین بار پنجره این نرم‌افزار را باز می‌کنید، تعداد زیاد آپشن‌ها و اجزای آن می‌تواند سردرگم‌کننده باشد. کافی است با پنجره‌های مختلف آن و امکاناتی که هرکدام در اختیار شما قرار می‌دهند آشنا شوید. انتشارپس از تکمیل بازی، می‌توانید آن را برای پلتفرم‌های مختلف منتشر کنید.

برای دستیابی به فرصت‌های شغلی برجسته در بازار کار بازی سازی با Unity، به‌روز بودن با آخرین تکنولوژی‌ها و موارد آموزشی یونیتی و شرکت در جوامع توسعه Unity می‌تواند مفید باشد. این بازار کار به توسعه‌دهندگان فرصت می‌دهد تا در زمینه‌های مختلف مهارت‌های خود را به چالش بکشند و از تنوع پروژه‌ها و شرکت در تیم‌های خلاقانه بهره‌مند شوند. توسعه‌دهندگان ماهر با تجربه در Unity می‌توانند به راحتی به فرصت‌های شغلی متنوع در صنعت بازی دست یابند. شرکت‌های بزرگ و استارتاپ‌ها به دنبال توسعه‌دهندگانی هستند که مهارت‌های قوی در زمینه توسعه با Unity دارند. پیش نیاز های اصلی دوره رایگان آموزش بازی سازی با یونیتی به صورت پروژه محور، داشتن ذهنیت مبتدی به زبان برنامه نویسی #C است. به دلیل اینکه هدف این دوره آموزش مقدماتی بازی سازی با موتور یونیتی است، از دانشجو انتظار می رود تا به این پیش نیاز اصلی را فرا گرفته باشد.

شما با آموزش ساخت بازی اندروید با  unityمی توانید با زبان C# بهتر آشنا شوید. برای این کار از پکیج آموزش یونیتی به زبان فارسی استفاده کنید تا یادگیری برای شما آسان تر باشد. شما می‌توانید با داشتن دانشی ابتدایی در مورد این زبان کارهای زیاد و متنوعی در این زمینه انجام دهید. زبان برنامه‌نویسی که این نرم افزار ار آن پشتیبانی می‌کند #C (سی شارپ) است. شما می‌توانید با داشتن دانشی ابتدایی در مورد این زبان کارهای زیاد و متنوعی در یونیتی انجام دهید. البته که زیاد کردن این دانش و مسلط شدن به این زبان درهای جدیدی از امکانات این موتور بازی سازی قدرتمند را به روی شما باز می‌کند.

یکی دیگر از پیش نیاز های اساسی این دوره آموزشی، آشنایی با طراحی گرافیکی (بصری)  می باشد. و در اخر، ویژگی اصلی که دانشجو برای ثبت نام در این دوره آموزشی باید داشته باشد، علاقه مند بودن به بازی سازی و دنیای آن است. اگر بخواهیم در مورد پلتفرم های توسعه بازی یک مثال کوتاه بزنیم، می توانیم به موتور بازی سازی Unreal Engine اشاره کنیم. توسعه دهندگانی که با این موتور بازی سازی شروع به ساخت بازی می کنند می توانند برای پلتفرم های مختلف نظیر PC و موبایل و … بازی تولیدکنند و زبان برنامه نویسی این موتور بازی سازی ++C است. زبان برنامه نویسی ++C در حال حاضر یکی از قوی ترین و مهم ترین زبان های توسعه بازی در جهان است. موتور های بازی سازی دیگری هم هستند که در این حوزه بسیار قدرتمند عمل کرده اند که می توان به Unity اشاره کرد که زبان برنامه نویسی آن #C است.

تا زمانی که کد به صورت یک افزونه DLL طراحی می‌شود، می‌توان آن را درون پوشه افزونه‌های Unity فرار دارد و در کد به آن ارجاع داد. با این وجود اگر در زمینه کدنویسی در C یا ++C مهارت دارید، یادگیری #C نیز برای شما آسان خواهد بود. این وضعیت برای توسعه‌دهندگانی که سابقه کار با جاوا اسکریپت دارند، بسیار مفید است، چون علی‌رغم تفاوت‌های روش سازمان‌دهی کد، می‌توانند با ساختار کار آشنا شوند. هر کس که به تازگی کار با Unity را آغاز کرده است یا هر فردی که دانشی قبلی در مورد برنامه‌نویسی شیءگرا دارد به خوبی اطلاع دارد که #C زبان مناسبی است که برای کار با Unity باید آموخت. در واقع #C تنها زبانی است که ارزش یادگیری برای این پلتفرم را دارد و دلایل خوبی نیز برای این گفته خود داریم.


برنامه نویسی حوزه وب